Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cipolle caramellate
- 300 g di cipolle rosse a fettine (5 mm)
- 25 g di burro, a pezzi
- 30 g di zucchero di canna chiaro
- 20 g di aceto balsamico
Terminare al preparazione
- 1 rotolo di pasta fillo (120 g)
- 20 g di burro fuso
- 60 g di caprino, a pezzi (1 cm)
- 2 - 3 rametti di timo fresco, le foglioline
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 194 kJ / 46 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Finocchi sottovuoto con fonduta al Parmigiano Reggiano
3h
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1h 20 min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1h 20 min
Bicchierini tricolore
3h 30min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10min
Crema spalmabile alla mortadella
15min
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1h
Mini cestini di Parmigiano Reggiano con crema di broccoli
30min
Bicchierini di zucca e salsiccia al limone
1 godz. 5 min
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1h 30min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25 min