Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cipolle caramellate
- 300 g di cipolle rosse a fettine (5 mm)
- 25 g di burro, a pezzi
- 30 g di zucchero di canna chiaro
- 20 g di aceto balsamico
Terminare al preparazione
- 1 rotolo di pasta fillo (120 g)
- 20 g di burro fuso
- 60 g di caprino, a pezzi (1 cm)
- 2 - 3 rametti di timo fresco, le foglioline
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 194 kJ / 46 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto al Taleggio con cipolla di Tropea caramellata al balsamico
1 Std.
Mini cheesecake al pomodoro
3 Std. 25 Min
Chutney di cipolle caramellate
24 Std.
Bavarese alla liquirizia
5h 15min
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1 Std. 20 Min
Crostini con cipolla caramellata, filetto di maiale e Camembert
1 Std.
Fagottini di sfoglia con indivia all'aceto balsamico e gorgonzola
1 Std. 5 Min
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2h 25min
Brie in crosta con cipolle caramellate
1 Std. 10 Min
Bignè con tre mousse
2 Std.
Blinis con salmone
1 Std.
Tarte tatin di cipolle di Tropea
1 Std. 30 Min