Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di polpa di zucca a pezzi
- 150 - 160 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 20 g di burro
- 2 foglie di salvia fresca
- 100 g di salmone affumicato a listarelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1644.4 kJ / 392.8 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 39.2 g
- Tuk
- 13.8 g
- Nasycený tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 105.3 mg
Alternativní recepty
Spatzle alla barbabietola
30 min
Spatzle agli spinaci
1h
Ravioli di barbabietola (vegan)
2 godz.
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1h 30 min
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Spatzle rosa con triglie e piselli
1h
Gnocchi di zucca al Taleggio
1 Std. 10 Min
Gnocchi di zucca gialla
1h 5min
Tortelli di zucca mantovani
2 godz. 30 min
Spatzle di zucca con salsiccia
1h
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1 Std. 10 Min
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1h 40 min