Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di polpa di zucca a pezzi
- 150 - 160 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 20 g di burro
- 2 foglie di salvia fresca
- 100 g di salmone affumicato a listarelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1644.4 kJ / 392.8 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 39.2 g
- Tuk
- 13.8 g
- Nasycený tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 105.3 mg
Alternativní recepty
Gnocchi di spinaci
55min
Gnocchi di zucca al Taleggio
1ωρ. 10 λεπτ.
Gnocchi di zucca gialla
1 godz. 5 min
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1 Std.
Gnocchi di zucca al Taleggio
1ωρ. 10 λεπτ.
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1h 30min
Spatzle rosa con triglie e piselli
1 Std.
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1h 40min
Gnocchi di pane e bietole (di Francesca Romana Barberini)
1 Std.
Spatzle di zucca con salsiccia
1 Std.
Spatzle alla barbabietola
30 Min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40 Min