Pesto di prezzemolo

Pesto di prezzemolo

4.8 87 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 10min.
300 g

Suroviny

  • 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di nocciole sgusciate
  • ¼ spicchio di aglio (volitelně) senz'anima
  • 80 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 130 g di olio extravergine di oliva
  • 2 pizzichi di pepe bianco macinato

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 300 g

Sodík 1148.2 mg
Protein 35.6 g
Kalorie 7033.2 kJ / 1681 kcal
Tuk 168.2 g
Vláknina 5.6 g
Nasycený tuk 34.6 g
Sacharidy 12.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...