
Zařízení & příslušenství
Pesto di prezzemolo
Příprava 5min
Celkový 10min
300 g
Suroviny
-
di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)80 g
-
di nocciole sgusciate30 g
-
spicchio di aglio (volitelně) senz'anima¼
-
di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate80 g
-
di olio extravergine di oliva130 g
-
di pepe bianco macinato2 pizzichi
Nutriční hodnoty na 300 g
Kalorie
1681 kcal /
7033.2 kJ
Protein
35.6 g
Tuk
168.2 g
Sacharidy
12.8 g
Vláknina
5.6 g
Nasycený tuk
34.6 g
Sodík
1148.2 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Pesti
5 recepty/-ů
Itálie
Itálie