Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di nocciole sgusciate
- ¼ spicchio di aglio senz'anima (volitelně)
- 80 g di prezzemolo fresco gambi e foglie, lavati
- 130 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 7075 kJ / 1691 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 172 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesto di rucola e avocado
15 Min
Pesto di pomodori secchi
10 Min
Pesto di pomodori secchi e aglio
10 Min
Pesto alla genovese (vegan)
10 Min
Pesto light basilico e noci
10 Min
Pesto di rucola
10 Min
Salsa di pomodori, pancetta e paprika
45 Min
Pesto ai fiori di zucca e pinoli
10 Min
Patè di pomodori secchi e tonno
15 Min
Insalata di riso Thai con uvetta e peperoni
45 Min
Pesto rosso
15 Min
Pesto di mandorle
10 Min