
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 30 g di scalogno
- 70 g di burro
- 320 g di riso per risotto (es. Carnaroli, Arborio), cottura 14-15 minuti
- 60 g di vino bianco secco
- 820 g di brodo vegetale
- ½ - 1 cucchiaino di sale a seconda del gusto personale
- tartufo nero fresco a scaglie
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 334 kcal / 1397.3 kJ
- Protein
- 7.4 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 32.7 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Nasycený tuk
- 9.8 g
- Sodík
- 375 mg
Alternativní recepty
Risotto cremoso agli asparagi e pancetta
40min
Risotto gamberoni e pompelmo rosa
40min
Risotto asparagi e zafferano
35min
Risotto agli asparagi
30min
Risotto radicchio, speck e taleggio
35min
Risotto brie e asparagi
30min
Riso con cipolla e baccalà (per 2 persone)
35min
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
35min
Risotto radicchio e salsiccia
35min
Risotto con gamberi e fiori di zucca al profumo di tartufo
50min
Risotto radicchio e pancetta
40min
Risotto ai funghi porcini
35min