
Zařízení & příslušenství
Risotto al tartufo
Příprava 15min
Celkový 40min
4 porzioni
Suroviny
-
di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)50 g
-
di scalogno30 g
-
di burro70 g
-
di riso per risotto (es. Carnaroli, Arborio), cottura 14-15 minuti320 g
-
di vino bianco secco60 g
-
di brodo vegetale820 g
-
di sale a seconda del gusto personale½ - 1 cucchiaino
-
tartufo nero fresco a scaglie
Nutriční hodnoty na 1 porzione
Kalorie
334 kcal /
1397.3 kJ
Protein
7.4 g
Tuk
20 g
Sacharidy
32.7 g
Vláknina
0.6 g
Nasycený tuk
9.8 g
Sodík
375 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Voi...Noi...Bimby® - Ottobre 2020
29 recept
Itálie
Itálie