Risotto al tartufo

Risotto al tartufo

4.0 24 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 40min
4 porzioni

Suroviny

  • di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
    50 g
  • di scalogno
    30 g
  • di burro
    70 g
  • di riso per risotto (es. Carnaroli, Arborio), cottura 14-15 minuti
    320 g
  • di vino bianco secco
    60 g
  • di brodo vegetale
    820 g
  • di sale a seconda del gusto personale
    ½ - 1 cucchiaino
  • tartufo nero fresco a scaglie

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 334 kcal / 1397.3 kJ
Protein 7.4 g
Tuk 20 g
Sacharidy 32.7 g
Vláknina 0.6 g
Nasycený tuk 9.8 g
Sodík 375 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...