Risotto al tartufo

Risotto al tartufo

4.0 28 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 porzioni

Suroviny

  • 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
  • 30 g di scalogno
  • 70 g di burro
  • 320 g di riso per risotto (es. Carnaroli, Arborio), cottura 14-15 minuti
  • 60 g di vino bianco secco
  • 820 g di brodo vegetale
  • ½ - 1 cucchiaino di sale a seconda del gusto personale
  • tartufo nero fresco a scaglie

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 375 mg
Protein 7.4 g
Kalorie 1397.3 kJ / 334 kcal
Tuk 20 g
Vláknina 0.6 g
Nasycený tuk 9.8 g
Sacharidy 32.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...