Risotto al tartufo
TM6 TM5 TM31

Risotto al tartufo

4.0 (21 hodnocení)

Suroviny

  • 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
  • 30 g di scalogno
  • 70 g di burro
  • 320 g di riso per risotto (es. Carnaroli, Arborio), cottura 14-15 minuti
  • 60 g di vino bianco secco
  • 820 g di brodo vegetale
  • ½ - 1 cucchiaino di sale, a seconda del gusto personale
  • tartufo nero fresco a scaglie

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
1397.3 kJ / 334 kcal
Protein
7.4 g
Sacharidy
32.7 g
Tuk
20 g
Nasycený tuk
9.8 g
Vláknina
0.6 g
Sodík
375 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty