Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biskuitboden
- 180 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 5 Eier
- 200 g Mehl
- 1 Pck. Backpulver (volitelně)
Füllung und Fertigstellung
- 2 Blätter Gelatine
- 400 g weiße Schokolade, in Stücken
- 160 g Butter, weich, in Stücken
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 3 Pck. Sahnesteif
- 200 g Champagner, Prosecco oder Sekt
- 1 geh. TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 100 - 200 g Trauben, hell, halbiert
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1797 kJ / 429 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Käsesahnetorte mit Mango
8óra
Eierlikör-Mandel-Torte
4h
Vanille-Buttercreme-Torte
7h
Frankfurter Kranz
6h
Lübecker Nusstorte
4h 15min
Kirsch-Baiser-Tarte
2h 15min
Haselnusstorte
3h 15min
Blaubeer-Biskuitrolle
5h
Schwarzwälder Kirschtorte
3u.
Käsekuchen mit Mohn
7h
Profiteroles-Erdbeer-Torte
12óra
Mokka-Mousse-Torte
8óra