Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biskuitboden
- 180 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 5 Eier
- 200 g Mehl
- 1 Pck. Backpulver (volitelně)
Füllung und Fertigstellung
- 2 Blätter Gelatine
- 400 g weiße Schokolade, in Stücken
- 160 g Butter, weich, in Stücken
- 400 g Sahne
- 3 Pck. Sahnesteif
- 200 g Champagner, Prosecco oder Sekt
- 1 geh. TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 100 - 200 g Trauben, hell, halbiert
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1797 kJ / 429 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Windbeutel mit Preiselbeersahne
1h 30min
Rote-Beeren-Baiser-Biskuit
3h 15min
Biskuit
1h 30min
Aprikosen-Bienenstich
5h
Kirsch-Baiser-Tarte
2h 15min
Quadratische Eierlikör-Torte
1h 40min
Erdbeer-Biskuitrolle mit Limette
10 Std.
Rhabarberkuchen mit Baiserhaube
1h 20min
Nuss-Biskuit-Torte mit Himbeersahne
3h
Tortentraum Himbeere
5h
Tortenboden
45min
Biskuitrolle mit Himbeersahne
2h 30min