Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biskuitboden
- 180 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 5 Eier
- 200 g Mehl
- 1 Pck. Backpulver (volitelně)
Füllung und Fertigstellung
- 2 Blätter Gelatine
- 400 g weiße Schokolade, in Stücken
- 160 g Butter, weich, in Stücken
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 3 Pck. Sahnesteif
- 200 g Champagner, Prosecco oder Sekt
- 1 geh. TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 100 - 200 g Trauben, hell, halbiert
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1797 kJ / 429 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Haselnusstorte
3 godz. 15 min
Donauwellen
2 godz. 30 min
Biskuit
1h 50 min
Schwarzwälder Kirschtorte
3h
Beeren-Flan-Kuchen mit Orangenbaiser
2 godz.
Pfirsich-Biskuitrolle
2 Std. 10 Min
Holunder-Apfel-Streuselkuchen
2 godz.
Apfel-Wein-Tarte
3h
Zimt-Biskuit-Rolle
45 min
Tortenboden
45 min
Frankfurter Kranz
6 Std.
Himmelstorte
1h 40 min