Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 110 g Milch
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 ½ TL Zucker
- 150 g Joghurt, 3,5% Fett
- 500 g Mehl
- 100 g Pflanzenöl
- 1 Pck. Backpulver
- 1 Eiweiß
- 1 TL Salz
-
½
Bund glatte Petersilie, frisch, ohne Stiele
nebo ½ Bund Dill, frisch, ohne Stiele - 250 g Weichkäse in Lake gereift (z.B. Beyaz Peynir oder Feta), in Stücken
- 1 Eigelb zum Bestreichen
-
1
TL Schwarzkümmel-Samen
nebo 1 TL Sesam
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 522 kJ / 124 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 0.6 g
Alternativní recepty
Almsuppe - Yayla Çorbası
55min
Türkische Pizza - Lahmacun
1 Std. 10 Min
Grießhelva - İrmik Helvası
1 Std. 25 Min
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1h
Teigschiffchen mit Rinderhack - Etli Pide
1h
Poca (türkische Hörnchen)
2h 10min
Börek vom Backblech - Tepsi Böreği
1h
Sesamkringel - Simit
2h 10min
Poğaça - türkische Teigtaschen
2 Std. 40 Min
Milchcreme mit Engelshaar - Tel Kadayıflı Muhallebi
3 Std. 30 Min
Schwarzmeer-Fondue - Muhlama
20min