Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Strauchtomaten, halbiert
- 1 Bund glatte Petersilie, frisch, ohne Stiele
- 3 Stängel Minze, frisch, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 80 g rote Zwiebeln, halbiert
- 20 g Biber Salçası
- 20 g Domates Salçası
- 1 grüne Spitzpaprika (ca. 80 g), in Stücken
- 1 rote Spitzpaprika (ca. 80 g), in Stücken
- ½ - 1 TL Chiliflocken (Pul Biber)
- ½ TL Oregano, getrocknet
- 40 g natives Olivenöl
-
20
g Zitronensaft (optional)
nebo 20 g Granatapfelsirup, sauer (optional) - 1 gestr. TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 389 kJ / 92 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Joghurt-Möhren-Creme - Yoğurtlu Havuç Ezmesi
50min
Milch-Mokka - Sütlü Türk Kahvesi
10min
Bulgursalat - Kısır
1h
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1h
Rotkohlsalat - Kırmızı Lahana Salatası
10min
Schwarzmeer-Fondue - Muhlama
20min
Acuka
5min
Almsuppe - Yayla Çorbası
55min
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35min
Tatar-Köfte mit Granatapfel-Dip - Çiğ Köfte ve Narekşili Sos
35min
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30min
Ofen-Milchreis - Fırında Sütlaç
3h 15min