
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 Stängel glatte Petersilie frisch, abgezupft
-
8
Stängel Minze frisch, abgezupft,
nebo 8 Stängel Dill frisch, abgezupft - 1 rote Zwiebel (ca. 60 g), halbiert
- 3 Frühlingszwiebeln in Stücken
- 460 g Wasser
- 200 g rote Linsen (Kırmızı Mercimek)
- 30 g Biber Salçası
- 1 TL Meersalz
- 120 g Bulgur fein (Köftelik Bulgur)
- 30 g Olivenöl
- 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen (Cumin)
- 1 TL Chiliflocken (Pul Biber)
- 30 g Zitronensaft
- 1 Salatherz in Blätter zerlegt
- 1 Zitrone in Scheiben, zum Anrichten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 239 kcal / 1003 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 34 g
- Vláknina
- 7.2 g
Alternativní recepty
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35min
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30min
Tatar-Köfte mit Granatapfel-Dip - Çiğ Köfte ve Narekşili Sos
35min
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14hod.
Grießhelva - İrmik Helvası
1hod. 25min
Fruchtig-scharfe Gemüse-Salsa - Antep Ezmesi
1hod. 15min
Grüne-Bohnen-Gemüse - Zeytinyağlı Taze Fasulye
30min
Schwarzmeer-Fondue - Muhlama
20min
Joghurt-Möhren-Creme - Yoğurtlu Havuç Ezmesi
50min
Almsuppe - Yayla Çorbası
55min
Ofen-Milchreis - Fırında Sütlaç
3hod. 15min
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30min