Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 125 g de beurre mou, coupé en morceaux de 2 cm
- 125 g de sucre en poudre
- 260 g de farine de blé
- 1 c. à café rase de curcuma en poudre
- 1 pincée de safran en poudre
- 1 pincée de sel
- 1 œuf
- 1 jaune d'œuf
La garniture
- 220 g de confiture de figues
- 40 g de pignons de pin
- 20 g de miel liquide
- 10 g de beurre, pour le moule
- 6 figues fraîches (grosses), en tranches
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2074 kJ / 498 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 73 g
- Tuk
- 19 g
Alternativní recepty
Gelée de raisin
6 godz.
Confiture figue-romarin
50 Min
Rétes hongrois (strudel aux raisins secs)
50 Min
Focaccia aux figues
2h 10 min
Oranges en gelée, pannacotta vanillée
3h 40min
Gâteau roulé aux cerises et à la chantilly
3ωρ.
Pain d'épices de Noël (Pologne)
1 Std. 25 Min
Brioche aux oranges confites et ganache au chocolat
4h 15min
Tarte aux figues, amandes et romarin
2h 5 min
Gelée au citron de Syracuse
3h 25min
Confiture de clémentines
50 Min
Confiture de Noël à l'orange
1h