Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La glace à la fève tonka (la veille)
- 100 g de lait
- 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- ½ c. à café de fève tonka, fraîchement râpée
- ½ feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 2 jaunes d'œufs
- 40 g de sucre en poudre
Les copeaux de chocolat et la finition (le jour même)
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2508 kJ / 602.5 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 45.5 g
- Tuk
- 41 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soufflé glacé au Grand Marnier®
3 godz. 15 min
Miroir à la framboise
15min
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3 Std. 45 Min
Le chocolat dans tous ses états - Sébastien Richard
3 godz. 15 min
Soufflé glacé comme un Irish coffee
3 Std. 45 Min
Baba au rhum
3h
Pavlova gourmande aux fruits rouges
5h 30min
Minipavlova de Pâques aux fraises
3 godz. 35 min
Piña colada enfant
20 Min
Daïquiri framboise
10min
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15 Std.
Piña colada
5 phút