Glace à la fève tonka et copeaux de chocolat

Glace à la fève tonka et copeaux de chocolat

4.9 9 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 12hod. 30min.
2 portions

Suroviny

La glace à la fève tonka (la veille)
  • 100 g de lait
  • 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
  • ½ c. à café de fève tonka fraîchement râpée
  • ½ feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 2 jaunes d'œufs
  • 40 g de sucre en poudre
Les copeaux de chocolat et la finition (le jour même)
  • 100 g de chocolat noir détaillé en morceaux

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 9.5 g
Kalorie 2508 kJ / 602.5 kcal
Tuk 41 g
Vláknina 6 g
Sacharidy 45.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...