Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La glace à la fève tonka (la veille)
- 100 g de lait
- 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- ½ c. à café de fève tonka, fraîchement râpée
- ½ feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 2 jaunes d'œufs
- 40 g de sucre en poudre
Les copeaux de chocolat et la finition (le jour même)
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2508 kJ / 602.5 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 45.5 g
- Tuk
- 41 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Macarons glacés mangue-orange
6h 5min
Mini-éclairs à la framboise
3u. 15min
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3h 45min
Choux façon tiramisu
1h 50 min.
Mignardises comme un Irish coffee
4h 10min
Mignardise : macarons rose-gingembre
13u. 30min
Sorbet concombre et vinaigre balsamique
12 godz.
Crème glacée à la mandarine et sa compotée
12sa 30 dk
Sorbet à l'orange
12 godz.
Crème de pistache
10min
Hamburger au canard
4h
Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade
6 Std.