
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La glace à la fève tonka (la veille)
- 100 g de lait
- 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- ½ c. à café de fève tonka fraîchement râpée
- ½ feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 2 jaunes d'œufs
- 40 g de sucre en poudre
Les copeaux de chocolat et la finition (le jour même)
- 100 g de chocolat noir détaillé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 602.5 kcal / 2508 kJ
- Protein
- 9.5 g
- Tuk
- 41 g
- Sacharidy
- 45.5 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crème glacée à l'amande sans lactose
2hod. 45min
Entremets chocolat fraise basilic
20hod.
Dacquoise praliné-chocolat
50min
Long Island Icetea
5min
Yaourts à la vanille et poires vapeur
13hod. 40min
Sorbet mojito
12hod.
Gianduja maison
4hod. 25min
Mousse coco aux fruits de la Passion
2hod. 40min
Chutney mangue-coriandre-citron vert
40min
Entremets coco-passion-papaye
24hod.
Glace caramel au beurre salé
12hod.
Mousse citron vert-basilic
2hod. 30min