Mont-Blanc glacé

Mont-Blanc glacé

4.4 5 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 4hod. 20min.
4 portions

Suroviny

  • 100 g de lait concentré sucré
  • 150 g de lait entier
  • 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
  • 1 c. à soupe de cognac
  • 4 meringues
  • 120 g de crème de marrons
  • 2 - 3 marrons glacés en brisures

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 61 mg
Protein 5.8 g
Kalorie 1194 kJ / 282.8 kcal
Tuk 3.5 g
Vláknina 0.5 g
Nasycený tuk 2 g
Sacharidy 55.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...