Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de lait concentré sucré
- 150 g de lait entier
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
- 1 c. à soupe de cognac
- 4 meringues
- 120 g de crème de marrons
- 2 - 3 marrons glacés, en brisures
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1194 kJ / 282.8 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Sacharidy
- 55.5 g
- Tuk
- 3.5 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 61 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâteaux de semoule aux raisins
5h 15 min
Paris-Deauville
12 godz.
Crème caramel
3 Std.
Crème caramel, noix de coco et banane
5h
Crousti chocolat et crème à la réglisse
1h 35min
Oranges en gelée, pannacotta vanillée
3 Std. 40 Min
Riz au lait et coulis d’abricots à la fleur d’oranger
1h
Crèmes aux framboises
4h 25min
Mousses à la crème de marrons
20min
Crème brûlée à la cardamome
1 Std. 10 Min
Crème catalane
4h 25min
Crème renversée au caramel, langues-de-chat
8 godz.