Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de beurre demi-sel, et un peu pour le moule
- 2 œufs
- 20 g d'huile de pépins de raisin
- 80 g de sucre roux
- 100 g de fromage blanc nature
- 120 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 50 g de poudre d'amande
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 250 g de groseilles à maquereau
- 100 g de groseilles rouges
- 50 g d'amandes effilées
- 30 g de sucre glace maison
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1165.9 kJ / 279 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 28.6 g
- Tuk
- 13.8 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 44.1 mg
Alternativní recepty
Clafoutis à la rhubarbe
55 Min
Tarte amandine aux cerises
2hod. 30min
Gâteau aux quetsches
45 Min
Gâteau à la rhubarbe et aux amandes
2 Std. 10 Min
Tarte à la rhubarbe meringuée
14h 15min
Tarte pomme-rhubarbe
1h 20min
Tôt-fait à la rhubarbe
1 Std. 15 Min
Gâteau renversé yaourt et rhubarbe
1 Std. 15 Min
Cake aux figues
1 godz. 10 min
Clafoutis au fromage blanc, rhubarbe et safran
55 Min
Tarte à la rhubarbe
1h
Tarte amandine aux mirabelles
1h 30min