Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de beurre demi-sel, et un peu pour le moule
- 2 œufs
- 20 g d'huile de pépins de raisin
- 80 g de sucre roux
- 100 g de fromage blanc nature
- 120 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 50 g de poudre d'amande
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 250 g de groseilles à maquereau
- 100 g de groseilles rouges
- 50 g d'amandes effilées
- 30 g de sucre glace maison
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1165.9 kJ / 279 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 28.6 g
- Tuk
- 13.8 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 44.1 mg
Alternativní recepty
Gâteau à la rhubarbe et aux amandes
2h 10min
Tarte amandine aux cerises
2h 30 min
Tarte crémeuse aux fraises
2h
Cake moelleux à la rhubarbe
1h 40min
Gâteau aux quetsches
45min
Cake marbré chocolat et courge
1h 45min
Gâteau aux framboises et aux noisettes
1h
Tarte pomme-rhubarbe
1h 20 min
Tarte amandine aux mirabelles
1h 30min
Gâteau courge, pomme et flocons d'avoine
1h 15 min
Gâteau fondant aux noix
40min
Crousti-moelleux aux pommes
1h