Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g d'amandes fraîches
- 600 g de pommes (4 pommes), pelées et en quartiers
- le jus d'1/2 citron jaune
- 50 g de raisins secs
- 1 c. à soupe de cannelle en poudre
- 2 c. à soupe de sucre roux
- 1 c. à soupe de rhum
- 5 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- 40 g de beurre fondu
- sucre glace (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1778 kJ / 425 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 18 g
Alternativní recepty
Jolakaka (cake islandais de Noël)
1h 30min
Le fénétra (tarte toulousaine aux abricots)
1h 40min
Cake aux fruits confits
4 godz. 30 min
Kouglof alsacien
17 godz. 10 min
Compotée de rhubarbe et biscuits à l'amande
1ωρ. 25 λεπτ.
Stollen
3h 45min
Brioche plissée crème aux agrumes
4 Std.
Brioche à la cannelle glacée
2h 20min
Strudel à la pomme
1h 45min
Tarte à la rhubarbe et aux amandes
3hod. 40min
Kouglof alsacien
4 Std. 20 Min
Tarte au fromage blanc et coulis de fruits rouges
1h 15min