Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 50 g de lait
- ½ sachet de levure boulangère sèche
- 130 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 25 g de sucre en poudre, et 1 c. à soupe bombée pour la finition
- 1 jaune d'œuf
- ½ c. à café de sel
- 150 g de ricotta
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 20 g de sucre glace
- 100 g de framboises
- 100 g de myrtilles
- 100 g de fraises, coupées en quatre
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1305 kJ / 321 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 15 g
Alternativní recepty
Tarte aux myrtilles
2h 30 min
Gâteau aux framboises et aux noisettes
1 Std.
Tarte à la rhubarbe meringuée
14h 15min
Pains au lait fourrés aux abricots
2 godz. 15 min
Gâteau renversé yaourt et rhubarbe
1 godz. 15 min
Tarte amandine aux cerises
2h 30 min
Tarte meringuée fraise-rhubarbe
2 Std.
Gâteau aux quetsches
45 Min
Tarte au fromage blanc et coulis de fruits rouges
1 godz. 15 min
Tarte aux figues, amandes et romarin
2 godz. 5 min
Tarte amandine aux mirabelles
1h 30 min
Tartelettes aux quetsches
45 Min