Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 brins de persil frais, équeutés
- 3 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 1 gousse d'ail
- 70 g de graisse de canard
- 400 g de viande de bœuf cuite (reste de pot-au-feu)
- 100 g de bouillon de pot-au-feu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 861 kJ / 206.5 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Sacharidy
- 1.7 g
- Tuk
- 13.8 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pâté périgourdin
48 Std.
Joues de bœuf au cidre
3 godz. 15 min
Terrine aux restes de viande
13h 15min
Rognons de veau sauce madère
20 min
Rillettes de porc au cidre
2 godz.
Rillettes de lapin
12h
Terrine de campagne
4h 30 min
Terrine de lapin aux herbes
24 Std.
Galantine de poulet au foie gras
48 Std.
Rillettes de poulet
6 Std.
Rillettes de canard
2 godz. 30 min
Sauce gribiche
15min