Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 brins de persil frais, équeutés
- 3 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 1 gousse d'ail
- 70 g de graisse de canard
- 400 g de viande de bœuf cuite (reste de pot-au-feu)
- 100 g de bouillon de pot-au-feu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 861 kJ / 206.5 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Sacharidy
- 1.7 g
- Tuk
- 13.8 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min
Mousse de foie de volaille au porto
72 godz.
Rillettes de poulet
6h
Rillettes de lapin
12h
Pain cocotte
2h 20min
Rillettes de porc au cidre
2 Std.
Glace à l'oseille
3 Std. 20 Min
Rillettes de porc et de canard
7h
Saumon sauce gribiche
35min
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480h 20min
Rillettes de porc tradition
12h
Rognons de veau sauce madère
20min