Bûche de la mer

Bûche de la mer

3.9 13 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 13hod.
8 parts

Suroviny

La veille
  • 80 g d'échalotes
  • 30 g gingembres frais (volitelně) coupé en morceaux
  • 100 g de chair de potiron détaillée en cubes
  • 20 g de beurre coupé en morceaux
  • 6 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 4 pincées de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 600 g de filet de lieu noir sans peau
  • 2 blancs d'œufs
  • le jus d'un citron jaune
  • 200 g de crème liquide 30-40% m.g. très froide
Le jour même
  • 10 feuilles de nori

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 part

Sodík 870.1 mg
Protein 23.5 g
Kalorie 1011.5 kJ / 242.5 kcal
Tuk 12 g
Vláknina 9.6 g
Nasycený tuk 6.9 g
Sacharidy 5.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...