
Zařízení & příslušenství
Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
Příprava 1hod.
Celkový 2hod.
4 portions
Suroviny
Manti dough
-
baker's flour plus extra for dusting250 g
-
baker's flour250 g
-
egg1
-
water125 g
Wagyu beef and sauce
-
beef wagyu, partially frozen, cut into pieces (2 cm)100 g
-
Aleppo pepper plus extra to serve (see Tips)1 pinch
-
garlic cloves2
-
Greek-style natural yoghurt200 g
-
salt1 tsp
-
water for boiling
-
unsalted butter20 g
-
Turkish sausage (sucuk) cut into pieces (see Tips)100 g
-
frozen peas100 g
-
cocktail pickled onions100 g
-
capsicum paste (see Tips)50 g
-
fresh mint leaves10
-
Aleppo pepper to serve
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
462.4 kcal /
1942.1 kJ
Protein
22.1 g
Tuk
17 g
Sacharidy
52.3 g
Vláknina
5.2 g
Nasycený tuk
6.8 g
Sodík
1519.9 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Shane Delia's Spice Journey
8 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland