Zařízení & příslušenství
Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
Příprava 1hod.
Celkový 2hod.
4 portions
Suroviny
Manti dough
-
baker's flour plus extra for dusting250 g
-
baker's flour250 g
-
egg1
-
water125 g
Wagyu beef and sauce
-
beef wagyu, partially frozen, cut into pieces (2 cm)100 g
-
Aleppo pepper plus extra to serve (see Tips)1 pinch
-
garlic cloves2
-
Greek-style natural yoghurt200 g
-
salt1 tsp
-
water for boiling
-
unsalted butter20 g
-
Turkish sausage (sucuk) cut into pieces (see Tips)100 g
-
frozen peas100 g
-
cocktail pickled onions100 g
-
capsicum paste (see Tips)50 g
-
fresh mint leaves10
-
Aleppo pepper to serve
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1519.9 mg
Protein
22.1 g
Kalorie
1942.1 kJ /
462.4 kcal
Tuk
17 g
Vláknina
5.2 g
Nasycený tuk
6.8 g
Sacharidy
52.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Shane Delia's Spice Journey
8 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Champagne poached chicken terrine
1hod. 30min.
Asian chicken noodle soup
1hod. 35min.
Asparagus and saffron risotto
35min.
Bolognaise sauce for two
20min.
Steamed pistachio cheesecakes with mango
1hod. 30min.
Chicken moghrabieh
25hod. 15min.
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1hod. 15min.
Chai latte parfait
29hod. 5min.
Chilli crab pasta
35min.
Chicken Mole Verde
1hod. 5min.
Lamb shanks with risoni and feta
3hod. 50min.
Savoury crêpes
45min.