Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt

Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt

4.3 7 hodnocení
Příprava 1hod.
Celkový 2hod.
4 portions

Suroviny

Manti dough
  • baker's flour plus extra for dusting
    250 g
  • baker's flour
    250 g
  • egg
    1
  • water
    125 g
Wagyu beef and sauce
  • beef wagyu, partially frozen, cut into pieces (2 cm)
    100 g
  • Aleppo pepper plus extra to serve (see Tips)
    1 pinch
  • garlic cloves
    2
  • Greek-style natural yoghurt
    200 g
  • salt
    1 tsp
  • water for boiling
  • unsalted butter
    20 g
  • Turkish sausage (sucuk) cut into pieces (see Tips)
    100 g
  • frozen peas
    100 g
  • cocktail pickled onions
    100 g
  • capsicum paste (see Tips)
    50 g
  • fresh mint leaves
    10
  • Aleppo pepper to serve

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1519.9 mg
Protein 22.1 g
Kalorie 1942.1 kJ / 462.4 kcal
Tuk 17 g
Vláknina 5.2 g
Nasycený tuk 6.8 g
Sacharidy 52.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...