Zařízení & příslušenství
Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
Příprava 1hod.
Celkový 2hod.
4 portions
Suroviny
Manti dough
-
baker's flour plus extra for dusting250 g
-
baker's flour250 g
-
egg1
-
water125 g
Wagyu beef and sauce
-
beef wagyu, partially frozen, cut into pieces (2 cm)100 g
-
Aleppo pepper plus extra to serve (see Tips)1 pinch
-
garlic cloves2
-
Greek-style natural yoghurt200 g
-
salt1 tsp
-
water for boiling
-
unsalted butter20 g
-
Turkish sausage (sucuk) cut into pieces (see Tips)100 g
-
frozen peas100 g
-
cocktail pickled onions100 g
-
capsicum paste (see Tips)50 g
-
fresh mint leaves10
-
Aleppo pepper to serve
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1519.9 mg
Protein
22.1 g
Kalorie
1942.1 kJ /
462.4 kcal
Tuk
17 g
Vláknina
5.2 g
Nasycený tuk
6.8 g
Sacharidy
52.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Shane Delia's Spice Journey
8 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Korean bao beef sliders
2hod. 10min.
Crispy Japanese chicken with pickled cucumbers
1hod. 35min.
Fresh fruit tart (Thermomix®️ Cutter)
Žádné hodnocení
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2hod.
Lahmacun Pide (Turkish pizza)
1hod. 20min.
Dave Barbaro's spiced pork sausages
40min.
Tzatziki
15min.
Hot and sour prawn soup
45min.
Samke harra
35min.
Kashmiri garlic naan
1hod. 50min.
Korean chicken cheese tteokbokki
30min.
Vietnamese mixed meat pho
1hod. 50min.