Kompatibilní verze
Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Manti dough
- 250 g baker's flour, plus extra for dusting
- 250 g baker's flour
- 1 egg
- 125 g water
Wagyu beef and sauce
- 100 g beef wagyu, partially frozen, cut into pieces (2 cm)
- 1 pinch Aleppo pepper, plus extra to serve (see Tips)
- 2 garlic cloves
- 200 g Greek-style natural yoghurt
- 1 tsp salt
- water, for boiling
- 20 g unsalted butter
- 100 g Turkish sausage (sucuk), cut into pieces (see Tips)
- 100 g frozen peas
- 100 g cocktail pickled onions
- 50 g capsicum paste (see Tips)
- 10 fresh mint leaves
- Aleppo pepper, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1942.1 kJ / 462.4 kcal
- Protein
- 22.1 g
- Sacharidy
- 52.3 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 5.2 g
- Sodík
- 1519.9 mg
Alternativní recepty
Keftedes (Greek-Style Meatballs)
2 Std. 30 Min
Lamb kleftiko
4 Std.
Chilli creamed corn
40 Min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30 Min
Caribbean stew and steamed rice cups
9h 15min
Fattoush with grilled haloumi
5 Std.
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3h 55 min
Adobo beef
1 Std. 10 Min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 Min
Bamia (okra and meat stew)
55 Min
Samke harra
35 Min
Buffalo chicken wings
45 Min