Kompatibilní verze
Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Manti dough
- 250 g baker's flour, plus extra for dusting
- 250 g baker's flour
- 1 egg
- 125 g water
Wagyu beef and sauce
- 100 g beef wagyu, partially frozen, cut into pieces (2 cm)
- 1 pinch Aleppo pepper, plus extra to serve (see Tips)
- 2 garlic cloves
- 200 g Greek-style natural yoghurt
- 1 tsp salt
- water, for boiling
- 20 g unsalted butter
- 100 g Turkish sausage (sucuk), cut into pieces (see Tips)
- 100 g frozen peas
- 100 g cocktail pickled onions
- 50 g capsicum paste (see Tips)
- 10 fresh mint leaves
- Aleppo pepper, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1942.1 kJ / 462.4 kcal
- Protein
- 22.1 g
- Sacharidy
- 52.3 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 5.2 g
- Sodík
- 1519.9 mg
Alternativní recepty
Keftethes (Greek meatballs)
40 min
Fig and maple bourbon fizz
168 Std. 20 Min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 min
Cracked wheat and tomato kibbeh
50 min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40 min
Veal involtini
35 min
Chicken moghrabieh
25h 15min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1sa 35 dk
Pears in red wine
3h 20 min
Grain salad lettuce cups
1h 55min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1h 30min
Rizogalo (Greek rice pudding)
1h 10 min