
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g medium-grain white rice
- 1 garlic clove
- 120 g brown onion cut into halves
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 800 g water
- 300 g Greek yoghurt
- 1 egg
- salt to taste
- fresh ground black pepper to taste
- 1 ½ tbsp unsalted butter
- 400 g canned chickpeas rinsed and drained (approx. 200 g after draining)
- ½ - 1 tbsp dried chilli flakes
- 3 stalks kale stalks removed and leaves finely chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 60.1 kcal / 252.4 kJ
- Protein
- 2.2 g
- Tuk
- 2.3 g
- Sacharidy
- 7.1 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Sodík
- 113.4 mg
Alternativní recepty
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1hod. 40min
Potato and porcini mushroom soup
30min
White zucchini and cannellini bean soup
25min
Stuffed chicken with herbed mushroom rice
2hod. 15min
Fragrant pipis
30min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45min
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1hod. 5min
Buttermilk balsamic sorbet
12hod. 30min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1hod. 20min
Coconut quinoa with sticky mango
30min
Steamed pistachio cheesecakes with mango
1hod. 30min
Florentine potato cakes
40min