Zařízení & příslušenství
Yoghurt soup cups
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 10min.
20 portions
Suroviny
-
medium-grain white rice80 g
-
garlic clove1
-
brown onion cut into halves120 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
water800 g
-
Greek yoghurt300 g
-
egg1
-
salt to taste
-
fresh ground black pepper to taste
-
unsalted butter1 ½ tbsp
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 200 g after draining)400 g
-
dried chilli flakes½ - 1 tbsp
-
kale stalks removed and leaves finely chopped3 stalks
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portions
Sodík
56.4 mg
Protein
3.6 g
Kalorie
297.8 kJ /
71.2 kcal
Tuk
1.7 g
Vláknina
1.6 g
Nasycený tuk
0.7 g
Sacharidy
10.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Rosemary and thyme polenta chips
1hod.
Tagliatelle with porcini mushrooms
1hod.
Soy bread with seeds
3hod. 50min.
Cauliflower "fried" rice
45min.
Steamed mushroom and egg pots
40min.
Tofu 'sour cream'
5min.
Raw carrot cake
5hod. 30min.
Baba ghanoush
1hod.
Mushroom ragu with polenta toast
1hod. 40min.
Asparagus and pea omelette
20min.
Eggplant with burghul
55min.
Buckwheat and mushroom quiche
29hod. 20min.