Zařízení & příslušenství
Fatayer (spinach turnovers)
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 35min.
32 portions
Suroviny
Dough
-
water150 g
-
olive oil90 g
-
salt½ tsp
-
plain flour plus extra for dusting350 g
Filling
-
fresh spinach leaves200 g
-
brown onion cut into quarters350 g
-
salt2 tsp
-
sumac1 tsp
-
lemon juice100 g
Assembly
-
plain flour for dusting
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
177.6 mg
Protein
1.7 g
Kalorie
297.7 kJ /
70.9 kcal
Tuk
3 g
Vláknina
1.3 g
Nasycený tuk
0.5 g
Sacharidy
8.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Authentic Lebanese
10 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Baked spinach and feta mushrooms
35 min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 godz. 30 min
Lamb sfiha
1 godz. 20 min
Lentil purée (Moujadarra)
1 godz. 20 min
Fatayer with cheese and mint
2 godz. 15 min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 godz.
Cheese sambousek
1 godz. 45 min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 godz. 30 min
Iraqi cheese pies (Cheese chureck)
1 godz. 40 min
Tarator (tahini dip)
5 min
Mouhallabieh (milk pudding)
4 godz. 30 min
Fattoush with grilled haloumi
5 godz.