Fatayer (spinach turnovers)

Fatayer (spinach turnovers)

4.2 17 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 35min.
32 portions

Suroviny

Dough
  • water
    150 g
  • olive oil
    90 g
  • salt
    ½ tsp
  • plain flour plus extra for dusting
    350 g
Filling
  • fresh spinach leaves
    200 g
  • brown onion cut into quarters
    350 g
  • salt
    2 tsp
  • sumac
    1 tsp
  • lemon juice
    100 g
Assembly
  • plain flour for dusting

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 177.6 mg
Protein 1.7 g
Kalorie 297.7 kJ / 70.9 kcal
Tuk 3 g
Vláknina 1.3 g
Nasycený tuk 0.5 g
Sacharidy 8.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...