Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g de aceite de oliva
- 500 g de cebolla roja en gajos
- ½ - 1 chile rojo fresco en tiras
- 200 g de azúcar moreno
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de vinagre de vino tinto
- Nutriční hodnoty
- na 400 g
- Kalorie
- 5156.8 kJ / 1232.5 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 246.3 g
- Tuk
- 25.4 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Vláknina
- 9 g
- Sodík
- 2421 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa de caramelo
1h 30min
Ajos confitados a las hierbas
45 min
Salsa soubise (Espesar)
30 min
Tartaletas de queso brie con salsa de chile y mermelada de frambuesas (Espesar)
2 godz.
Sabayón clásico (Espesar)
15 Min
Chutney de cebolla roja caramelizada
24 godz.
Peras con sirope de vino tinto (Cocción lenta)
5h
Crema de limón (Lemon curd)
25 min
Solomillo de cerdo en beicon con mantequilla barbacoa (Al vacío)
1 Std. 45 Min
Peras con salsa de canela (Al vacío)
2h 5min
Salmón marinado con remolacha
48 godz.
Lemon curd (Espesar)
20 min