
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de trigo sarraceno
- 350 g de agua templada
-
40
g de levadura prensada fresca
nebo 20 g de levadura seca - 1 cucharadita de miel
- 350 g de harina de espelta integral
- 2 cucharaditas de sal
- 40 g de vinagre de manzana
- 90 g de semillas de girasol
-
90
g de semillas de linaza
nebo de semillas de zapallo - 50 g de semillas de sésamo
- 5 g de mantequilla para engrasar el molde
- 20 g de avena
- Nutriční hodnoty
- na 1 rodaja
- Kalorie
- 75 kcal / 312 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 3 g
- Sacharidy
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de trigo, centeno y maíz
3hod.
Sopa cremosa versátil
45min
Ensalada coleslaw con huevo y lechuga
10min
Aceite con tomates secos, romero y tomillo
15min
Pancitos integrales con nueces
40min
Pan 100% trigo sarraceno
2hod.
Ghee
2hod. 10min
Salmón al horno con cintas de calabacín
30min
Crema verde de verduras
45min
Pan de trigo sarraceno, chía y semillas
1hod. 30min
Pan de campo relleno con salsa de queso
3hod. 30min
Crema de verduras con huevo pochado
50min