
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 65 g de almendra cruda sin piel
- 80 g de azúcar
- 460 g de harina de repostería
- 40 g de aceite de oliva
- 210 g de agua muy fría
- ½ cucharadita de levadura química en polvo
- 2 - 3 pellizcos de sal
Relleno de manzana
- 1400 g de manzana (cualquier tipo) sin piel ni semillas, en cuartos y cada cuarto por la mitad
- 1 - 2 cucharaditas de canela molida
- 2 cucharadas de zumo de limón
- 1 cucharada de maicena
- 150 g de aquafaba (líquido de garbanzos cocidos)
- 130 g de azúcar
- ¼ cucharadita de vinagre de manzana
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 206.3 kcal / 863.1 kJ
- Protein
- 3.7 g
- Tuk
- 4.1 g
- Sacharidy
- 40.2 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Sodík
- 29.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarta de manzana de la abuela (Apple pie)
1 Std. 10 Min
Bizcocho de pera con jengibre
1 Std.
Bizcocho de nectarinas al oporto
1 Std.
Crujiente de manzana
6 Std.
Tarta de avena y compota de frutas
2 Std. 45 Min
Bollos de espelta malteados con semillas de amapola y sésamo
14 Std. 30 Min
Tarta de moras con masa sablé de almendra
2 Std.
Fresas al Oporto en nidos de merengue
3 Std. 30 Min
Cheesecake de arándanos azules
4 Std.
Tarta de manzana americana (Apple pie)
1 Std.
Tarta Tatín (Puntos del azúcar)
1 Std.
Bizcocho de manzana y canela
1 Std. 15 Min