Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de lentejas secas
- 100 g de garbanzos secos
- 100 g de copos de avena
- 320 g de agua
- 25 g de psyllium
- 20 g de pipas de girasol (y algo más para espolvorear)
- 20 g de pipas de calabaza (y algo más para espolvorear)
- 20 g de semillas de sésamo tostado (y algo más para espolvorear)
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de bicarbonato
- 10 g de vinagre de manzana
- 30 g de aceite de oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada/loncha/rodaja
- Kalorie
- 526 kJ / 125 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 17.9 g
- Tuk
- 3.7 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 184.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panecillos de lino y chía
40min
Polenta con boloñesa de pollo
45min
Trufas de avena y algarroba
15min
Pan de trigo sarraceno, chía y semillas
1h 30min
Pan de calabacín y zanahoria con pipas
1h 45min
Pan de nueces
55min
Pan crujiente de trigo sarraceno
1h 30min
Alfajorcitos de cajú y coco rallado, rellenos de dátiles
2h 15 min.
Pan alto en proteínas
9 Std.
Pan de centeno y manteca
16 godz.
Pan 100% trigo sarraceno
2h
Pan de almendras, nueces y harina de coco
50min