Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g água
- 2 c. chá de sal
- 100 g batata-doce cortada em pedaços
-
25
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 1 dente de alho
- 370 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 0 kJ / 178 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 1 g
Alternativní recepty
Bolo do caco com manteiga de alho
1 Std. 20 Min
Pão de alho e ervas
1 Std. 40 Min
Trança
1 godz.
Pães grelhados com manteiga de ervas
35 Min
Arrufada de batata-doce
3 Std.
Bolo do caco com hambúrguer e coleslaw
45min
Pão tibetano “Balep korkun”
1h 30min
Pão de hambúrguer
1 Std. 50 Min
Pão de água
4h
Pão com sementes e aveia
5 Std. 30 Min
Massa de piza
1 godz.
Pão com chouriço
1h 30min