Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de cebolla
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de jamón ibérico en trozos
-
400
g de agua
nebo 400 g de caldo de verduras - 4 alcachofas frescas partidas por la mitad
- 8 pencas de acelga (la parte blanca) en trozos
- 8 espárragos blancos naturales
- 250 g de judías verdes planas frescas
- 1 zanahoria en rodajas
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
-
250
g de guisantes frescos desgranados
nebo 250 g de guisantes congelados -
250
g de habas frescas desgranadas
nebo 250 g de habas congeladas - 1 cucharadita de maicena
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1753 kJ / 419 kcal
- Protein
- 21.75 g
- Sacharidy
- 21.57 g
- Tuk
- 27.34 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gazpacho
10min
Puré de patata
50 min
Salsa de tomate
40 min
Patatas para guarnición o para tortilla
30 min
Lentejas estofadas
3h 45min
Albóndigas en salsa española
55 min
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1h
Guarnición de calabacín
30 min
Potaje de vigilia
30 min
Ensaladilla rusa
1h 15 min
Champiñones o setas al ajillo
20min
Coliflor con bechamel
55 min