Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lomo a la sal
- 1000 g de lomo de cerdo en una pieza
- 2 cucharadas de aceite de oliva
- 2 cucharadas de hierbas provenzales secas
- 1 cucharada de pimentón
- 1000 g de sal gorda
- 1 ramita de romero fresco
- 1 ramita de tomillo fresco
- 750 g de agua
Mayonesa de ajo negro
- 250 g de aceite de girasol
- 1 huevo
- 10 g de zumo de limón
- 35 g de dientes de ajo negro
- 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2400 kJ / 573 kcal
- Protein
- 25.9 g
- Sacharidy
- 2.5 g
- Tuk
- 51.1 g
- Nasycený tuk
- 10.3 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 48813.5 mg
Alternativní recepty
Samosas de carne asada
1h
Arroz en textura de paella con carrillera ibérica y aroma de romero
1h 10 min
Fiambre de pavo, piquillo y pistachos
45 min
Solomillo con salsa de pimienta, judías verdes y gratén de patatas (Al vacío)
2h 30 min
Panecillos con langostinos, rúcula y manzana
15min
Aguja de cerdo encebollada al jerez
1h
Dip cremoso de langostinos
10min
Solomillo de cerdo en salsa de almendras
50 min
Lomo de cerdo con mayonesa de chimichurri
8 Std. 15 Min
Lomo de cerdo asado con puré de patatas
1h
Solomillo de cerdo al horno con salsa de mostaza
5h
Solomillo al whisky
45 min