Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g cebola
- 2 dentes de alho
- 120 g cenoura
- 20 g salsa
- 30 g azeite
- 100 g bacon em cubos
- 400 g carne vaca p/ estufar cortada em cubos pequenos
- 50 g vinho branco
-
2
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 2 cubos de caldo de legumes (para 0,5 l) - 400 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos pequenos
- 200 g cenoura cortada em cubos pequenos
- 100 g ervilhas descongeladas
- 200 g água
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 629 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 24.5 g
- Tuk
- 38.7 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Guisado de vitela e legumes asturiano em slow cooking
2hod. 45min
Bolo de laranja sem açúcar
1hod. 10min
Creme de legumes versátil
45 min
Pão saloio
1h 25min
Empadão de carne
1h 20 min
Massa guisada com carne
45 min
Arroz de marisco
45 min
Canja de galinha
55min
Frango à pizzaiolo
55min
Arroz de tomate
30min
Almôndegas com molho de tomate
40min
Lasanha bolonhesa
2h 30 min