Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco (30 g), Blätter abgezupft
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di formaggio Gruviera, in Stücken (3 cm)
- 4 salsicce cervelat (600 g), geschält, in Stücken (3 cm)
- 10 g di senape
- 30 g di aceto aromatizzato alle erbe aromatiche
- 25 g di olio di colza
- 30 g di yogurt naturale
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato, nach Belieben
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzioni
- Kalorie
- 2515 kJ / 601 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 53 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spezzatino alla zurighese
50min
Salsa per insalata ai semi di zucca
10min
Pasta con salsa al tonno
30 min
Sformato di pasta
50min
Pesce all'aglio e limone
Žádné hodnocení
Senape con miele e peperonciono
Žádné hodnocení
Piccata di pollo su ratatouille
40 Min
Insalata di cetrioli e mortadella
10min
Panperduto
30 min
Maccheroni dell'alpigiano
30 min
Lasagne asparagi e funghi
Žádné hodnocení
Mousse al Toblerone®
3h 10min