Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di formaggio Gruviera, in Stücken (3 cm)
- 1000 g di patate a pasta farinosa, geschält, in Scheiben (2 mm)
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di latte
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- ½ cucchiaino sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 20 g di burro, in Flocken, und etwas mehr für die Auflaufform
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1448 kJ / 348 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 21 g
Alternativní recepty
Zuppa di zucchine con formaggio fresco
35 min
Riso Casimiro (8 porzioni)
1h
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50 min
Panpepato lucernese
55 Min
Knöpfli
50 min
Frittata
35 min
Flammkuchen con patate
1h 30min
Lasagne classiche
2h
Frittata di zucchine
40 min
Cotechino e lenticchie
1h
Spezzatino alla zurighese
50 min
Insalata di patate
1h 5min