Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di formaggio Gruviera, in Stücken (3 cm)
- 1000 g di patate a pasta farinosa, geschält, in Scheiben (2 mm)
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di latte
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- ½ cucchiaino sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 20 g di burro, in Flocken, und etwas mehr für die Auflaufform
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1448 kJ / 348 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 21 g
Alternativní recepty
Torta di carote argoviese
2 Std.
Pane paesano
3 Std.
Zuppa d'orzo grigionese
55min
Cornetti al prosciutto
35 Min
Parmigiana al forno
1 Std. 50 Min
Cavolfiore gratinato
55min
Polpettine di carne con purea di patate
1 Std.
Insalata di cetrioli e mortadella
10 Min
Insalata di patate
1 Std. 5 Min
Torta salata di spinaci
55min
Quiche ai 4 formaggi
45min
Empanada di tonno
1 Std. 10 Min