Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di formaggio Gruviera, in Stücken (3 cm)
- 1000 g di patate a pasta farinosa, geschält, in Scheiben (2 mm)
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di latte
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- ½ cucchiaino sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 20 g di burro, in Flocken, und etwas mehr für die Auflaufform
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1448 kJ / 348 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 21 g
Alternativní recepty
Rösti alla bernese
40 Min
Biscotti milanesini
3h
Polenta con salsa alla panna e champignons
50min
Tagliatelle ai funghi
1 Std.
Torta salata alle verdure
Nenhuma avaliação
Insalata di cetrioli e mortadella
10min
Brunsli di Basilea
8h 40min
Flammkuchen con patate
1 Std. 30 Min
Insalata di patate
1h 5min
Cornetti al prosciutto
35min
Sformato di zucchine
1 Std. 10 Min
Lasagne classiche
2 Std.