Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di cipolla a metà
- 120 g di porro a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di verdure miste pulite a pezzi (es. patate, carote, zucchine, gambi di sedano, pomodori, foglie di bietola, fagioli precotti, zucca)
- 1000 g di acqua
-
2
cubetti di dado per brodo vegetale
nebo 2 cucchiaini colmi di dado per brodo vegetale - 1 cucchiaino di sale
- 120 g di pasta tipo ditalini o pasta di formato piccolo per minestre
Per servire
- 6 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 6 foglie di basilico fresco
- 6 - 18 cucchiaini di Parmigiano, grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1202 kJ / 287 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpette al sugo
45 min
Gnocchi di patate
1h 30 min
Vellutata di verdure
40 menit
Vellutata di zucca, riso con pesce e verdure, crumble di mele e pere (Svizzera)
1h 30 min
Polpette al sugo
45 min
Passato di verdure
50min
Risotto allo zafferano di Mund
45 min
Burro
40 menit
Zuppa di zucca
35min
Vellutata di zucca, riso con pesce e verdure, crumble di mele e pere
1 godz.
Mousse al cioccolato
3h 30min
Zuppa di zucca
35min