Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di cipolle, tagliate a metà
- 2 spicchi di aglio
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco prezzemolo (circa 10 g), le foglioline lavate e asciugate
- 50 g di pane, del giorno prima, a pezzi (2 cm)
- 600 g di carne trita mista
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di paprica dolce
- 3 cucchiaini di sale
- 800 g di patate a pasta farinosa, pelate, a pezzi (3 cm)
- 580 g di acqua
- 500 g di carote di vari colori, pelate, a fette (1 cm)
- 100 g di panna intera
- 2 cucchiaio di olio di oliva
- 20 g di burro
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 100 g di vino rosso
- 1 cubetto di dado di carne per brodo (per 0.5 l)
- 200 g di mezza panna per salse, con 25% di grassi
- 4 cucchiai di marmellata di more
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3747 kJ / 898 kcal
- Protein
- 38.6 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 54 g
Alternativní recepty
Torta di carote argoviese
2 Std.
Salsa all'aglio
15min
Torta estiva allo yogurt
5h 15 min
Polpette al sugo
45 Min
Tiramisù
5h 40min
Minestra di patate dolci con spiedino di pollo
30min
Penne broccoli, salsiccia e olive
40min
Dolcetti con le prugne
Žádné hodnocení
Spiedini di polpettine di pollo, zucchine e riso
1 Std. 40 Min
Orzo alla mediterranea
1h
Torta svedese alla carota
2 Std.
Vellutata di zucca e pomodoro
25min