Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 spicchi di aglio
- 400 g di formaggio Gruviera, in Stücken (3 cm)
- 400 g di formaggio Vacherin friburghese, in Stücken (3 cm)
- 2 cucchiai di amido di mais (maizena)
- 200 g di vino bianco, secco
- 15 g di liquore Kirsch, nach Belieben
- 1 pizzico di pepe, macinato fresco
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di paprica dolce, gemahlen
- 700 g di pane bianco, in Würfeln (3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 5393 kJ / 1291 kcal
- Protein
- 71 g
- Sacharidy
- 91 g
- Tuk
- 65 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di cetrioli con vinaigrette all’aneto (TM6)
Žádné hodnocení
Salsa olandese
Žádné hodnocení
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45 Min
Cornetti e carne macinata con composta di mele
55 Min
Mousse di tonno
5min
Salsa al cioccolato per tutti i giorni
20min
Vermicelles
3 Std. 15 Min
Pane all'aglio
15min
Café de Paris
30min
Mousse al Toblerone®
3h 10min
Torta di Zugo al kirsch
4hod.
Polenta ticinese
45 Min