Fonduta moitié-moitié

Fonduta moitié-moitié

4.0 1 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 20min.
4 porzioni

Suroviny

  • 2 spicchi di aglio
  • 400 g di formaggio Gruviera in Stücken (3 cm)
  • 400 g di formaggio Vacherin friburghese in Stücken (3 cm)
  • 2 cucchiai di amido di mais (maizena)
  • 200 g di vino bianco, secco
  • 15 g di liquore Kirsch nach Belieben
  • 1 pizzico di pepe, macinato fresco
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • 1 pizzico di paprica dolce gemahlen
  • 700 g di pane bianco in Würfeln (3 cm)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 71 g
Kalorie 5393 kJ / 1291 kcal
Tuk 65 g
Sacharidy 91 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...