Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 spicchi di aglio
- 400 g di formaggio Gruviera, in Stücken (3 cm)
- 400 g di formaggio Vacherin friburghese, in Stücken (3 cm)
- 2 cucchiai di amido di mais (maizena)
- 200 g di vino bianco, secco
- 15 g di liquore Kirsch, nach Belieben
- 1 pizzico di pepe, macinato fresco
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di paprica dolce, gemahlen
- 700 g di pane bianco, in Würfeln (3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 5393 kJ / 1291 kcal
- Protein
- 71 g
- Sacharidy
- 91 g
- Tuk
- 65 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polenta ticinese
45min
Salsa french dressing
20min
Crema Thermomix®
45min
Zuppa d'orzo grigionese
55min
Salsa olandese
Žádné hodnocení
Crema Thermomix®
45min
Burro alle erbe aromatiche
5min
Caramelle toffee
2j
Panna cotta
6h 30min
Crêpes
1h 20min
Birchermüesli
1h 10min
Cioccolatini al gianduia e frutto della passione
Žádné hodnocení