
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 spicchi di aglio
- 400 g di formaggio Gruviera in Stücken (3 cm)
- 400 g di formaggio Vacherin friburghese in Stücken (3 cm)
- 2 cucchiai di amido di mais (maizena)
- 200 g di vino bianco, secco
- 15 g di liquore Kirsch nach Belieben
- 1 pizzico di pepe, macinato fresco
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di paprica dolce gemahlen
- 700 g di pane bianco in Würfeln (3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1291 kcal / 5393 kJ
- Protein
- 71 g
- Tuk
- 65 g
- Sacharidy
- 91 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crostata di formaggio Gruviera
Žádné hodnocení
Menu: Zuppa di topinambur, barbabietole alla wellington con verdure al forno, trifle di panpepato
3hod.
Crema di castagne con composta di pere e biscotti per le feste
1hod.
Mousse al cioccolato
3hod. 30min
Meitschibei (Dolce alle nocciole)
1hod. 30min
Torta di Zugo al kirsch
4hod.
Burro alle erbe
5min
Salsa olandese
15min
Salsa french dressing
20min
Brownies al cioccolato
45min
Zuppa di arance e zucca
35min
Maccheroni dell'alpigiano
45min