Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 225 g di zucchero
- 250 g di burro, morbido, a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 3 uova
- 500 g di farina, + q.b. per stendere
- 1 - 2 tuorli d'uovo, per spennellare
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 403 kJ / 96 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 5 g
Alternativní recepty
Zuppa d'orzo grigionese
55 Min
Treccia bernese
1h 45min
Torta di carote argoviese
2 Std.
Grittibänz dolci
2 godz. 15 min
Omini di pasta (Grittibänze)
2h 10min
Brunsli di Basilea
8 Std. 40 Min
Insalata arcobaleno veloce
10 Min
Panini del 1° Agosto
1 Std. 10 Min
Riso casimiro
45 Min
Corona dei Re Magi con uvetta
1h 55min
Maccheroni dell'alpigiano
45 Min
Corona dei Re Magi
2 godz. 15 min