Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g di acqua
- 1 rametto di timo fresco, Blätter abgezupft
- 2 foglie di alloro secche
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, Blätter abgezupft
- ¾ di cucchiaino di sale, nach Belieben
- 600 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi, in Stücken (2 cm)
- ¼ di cucchiaino di pepe macinato, nach Belieben
- 300 g di carote, in Scheiben (5 mm)
- 200 g di porri, in Scheiben (5 mm)
- 300 g di funghi champignon, geviertelt
- 20 g di burro
- 15 g di farina
- ½ cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1084 kJ / 259 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema Thermomix®
45 min
Parmigiana di melanzane
2sa
Zuppa d'orzo grigionese
55min
Insalata di verdura e frutta a crudo
10min
Crêpes
1h 15min
Coq au vin
2sa
Polpettine di carne con purea di patate
1sa
Caramelle alla panna
2sa
Creste di gallo all'anice
Žádné hodnocení
Gnocchi Tricolore
35 min
Spezzatino alla zurighese
50 min
Cubetti di frittata con broccoli
Žádné hodnocení