
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g di acqua
- 1 rametto di timo fresco Blätter abgezupft
- 2 foglie di alloro secche
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco Blätter abgezupft
- ¾ di cucchiaino di sale nach Belieben
- 600 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi in Stücken (2 cm)
- ¼ di cucchiaino di pepe macinato nach Belieben
- 300 g di carote in Scheiben (5 mm)
- 200 g di porri in Scheiben (5 mm)
- 300 g di funghi champignon geviertelt
- 20 g di burro
- 15 g di farina
- ½ cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 259 kcal / 1084 kJ
- Protein
- 37 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Confettura di pesche e banane
Žádné hodnocení
Manzo alla borgognona
2hod.
Curry verde di pollo
55min
Manzo alla Stroganoff
45min
Corona dei Re Magi con uvetta
1hod. 55min
Mini-donuts
2hod. 45min
Scaloppine vegane con salsa al vino e gnocchi alle castagne (vegan)
Žádné hodnocení
Polpettine di carne con purea di patate
1hod.
Insalata di patate
1hod. 5min
Petti di pollo alla pizzaiola
55min
Insalata di broccoli con pinoli
5min
Polenta ticinese
45min