Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di cipolla rossa, a fettine sottili (1-2 mm)
- 30 - 40 g di aceto di vino rosso, a seconda dei gusti
- 10 g di prezzemolo fresco, senza steli
- 50 g di olio extravergine di oliva
- ½ spicchio di aglio (volitelně)
-
40
g di succo di lime, appena spremuto
nebo 40 g di succo di limone, appena spremuto - ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 300 g di acqua
- 500 g di gamberoni, crudi, sgusciati (circa 1000 g di gamberoni con il guscio)
-
1
lime, a fette (2-3 mm)
nebo 1 limone, a fette (2-3 mm) - 200 g di finocchi, a fettine sottili (1-2 mm)
- 400 g di pomodoro ciliegino, tagliati a metà
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 785 kJ / 187 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spezzatino alla zurighese
50 Min
Crostata al rabarbaro
55min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 λεπτ.
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Zuppa di zucca
35 Min
Insalata di verdure con marinata al lime
15min
Pollo alla pechinese
Žádné hodnocení
Crema di cetrioli con spiedini di gamberi
35 Min
Zuppa di arance e zucca
35 Min
Zuppa alla zucca con zenzero, latte di cocco e ceci tostati (12 porzioni)
40 λεπτ.
Lasagne
2 Std.
Salmone con salsa alla senape e all'aneto
1h 30min