Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di cipolla rossa, a fettine sottili (1-2 mm)
- 30 - 40 g di aceto di vino rosso, a seconda dei gusti
- 10 g di prezzemolo fresco, senza steli
- 50 g di olio extravergine di oliva
- ½ spicchio di aglio (volitelně)
-
40
g di succo di lime, appena spremuto
nebo 40 g di succo di limone, appena spremuto - ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 300 g di acqua
- 500 g di gamberoni, crudi, sgusciati (circa 1000 g di gamberoni con il guscio)
-
1
lime, a fette (2-3 mm)
nebo 1 limone, a fette (2-3 mm) - 200 g di finocchi, a fettine sottili (1-2 mm)
- 400 g di pomodoro ciliegino, tagliati a metà
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 785 kJ / 187 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa french dressing
20 min
Insalata di formaggio con cetrioli e pomodori
Žádné hodnocení
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30 min
Zuppa di mais con wienerli e bürli
25 min
Orecchiette e broccoli alla marinara
45 min
Condimento alla senape e aceto balsamico
10min
Fonduta moitié-moitié
Žádné hodnocení
Insalata di fagiolini con pancetta
40 min
Salsa per insalata ai semi di zucca
10min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Riso casimiro
45 min
Insalata di broccoli con pinoli
5min