
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di cipolla rossa a fettine sottili (1-2 mm)
- 30 - 40 g di aceto di vino rosso a seconda dei gusti
- 10 g di prezzemolo fresco senza steli
- 50 g di olio extravergine di oliva
- ½ spicchio di aglio (volitelně)
-
40
g di succo di lime appena spremuto
nebo 40 g di succo di limone appena spremuto - ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 300 g di acqua
- 500 g di gamberoni, crudi, sgusciati (circa 1000 g di gamberoni con il guscio)
-
1
lime a fette (2-3 mm)
nebo 1 limone a fette (2-3 mm) - 200 g di finocchi a fettine sottili (1-2 mm)
- 400 g di pomodoro ciliegino tagliati a metà
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 187 kcal / 785 kJ
- Protein
- 17 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 6 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Condimento alla senape e aceto balsamico
Žádné hodnocení
Crêpes
1hod. 15min
Insalata greca
25min
Crema al sidro dolce
Žádné hodnocení
Fonduta moitié-moitié
20min
Tortiglioni salmone e gamberetti
40min
Torta speziata al cioccolato
Žádné hodnocení
Soufflé di spinaci e uova
35min
Insalata di gamberi alla siciliana
40min
Riso casimiro
45min
Parmigiana di melanzane
2hod.
Tartare di carne
30min