Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de gruyère, coupé en morceaux (3 cm)
- 150 g de poireaux, coupés en morceaux (3 cm)
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 100 g de carottes, pelées, coupées en morceaux (3 cm)
- 260 g de pommes de terre à chair ferme, pelées, coupées en morceaux (3 cm)
- 30 g de beurre
- 500 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 50 g de pâtes, sèches, type cornettes
- 200 g de lait
- 100 g de crème entière
- 100 g de pousses d'épinard frais
- 1 pincée de poivre, moulu
- 1 pincée de noix de muscade, fraîchement moulue
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2009 kJ / 481 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 31 g
Alternativní recepty
Risotto alle cinque P
30 Min
Risotto à la courge
35min
Risotto à la tomate et burrata
30 Min
Risotto alla milanese
30 Min
Macaronis du chalet
45 Min
Gratin de hachis et cornettes
1h 10min
Émincé à la zurichoise
50min
Spätzlis au fromage
1h 10min
Rösti bernois
40min
Stroganoff
45 Min
Gâteau oignons-fromage
1h 15min
Soupe d'orge des Grisons
55 Min