
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 gousses gousses d'ail
- 600 g de gruyère coupé en morceaux (3 cm)
- 200 g d'emmental coupé en morceaux (3 cm)
- 2 c. à soupe d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
- 420 g de vin blanc, sec
- 20 g de kirsch
- 2 pincées de poivre, moulu
- ½ c. à café de noix de muscade, fraîchement moulue
- ½ c. à café de paprika doux
- 700 g de pain blanc coupé en morceaux (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1322 kcal / 5536 kJ
- Protein
- 69 g
- Tuk
- 65 g
- Sacharidy
- 90 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Roulades au fromage et jambon
55 Min
Vin blanc chaud
20 Min
Dip au thon
5 Min
Soupe au vin de Soleure
1 Std.
Pizza alla marinara
1 Std. 35 Min
Crostini aux champignons et Fontina
35 Min
Tartelettes aux oignons
35 Min
Fondue au fromage moitié-moitié
20 Min
Risotto au safran de Mund
45 Min
Beurre aux herbes
5 Min
Gratin de l’armailli
50 Min
Mayonnaise à l'avocat
15 Min