Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 gousses gousses d'ail
- 600 g de gruyère, coupé en morceaux (3 cm)
- 200 g d'emmental, coupé en morceaux (3 cm)
- 2 c. à soupe d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
- 420 g de vin blanc, sec
- 20 g de kirsch
- 2 pincées de poivre, moulu
- ½ c. à café de noix de muscade, fraîchement moulue
- ½ c. à café de paprika doux
- 700 g de pain blanc, coupé en morceaux (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 5536 kJ / 1322 kcal
- Protein
- 69 g
- Sacharidy
- 90 g
- Tuk
- 65 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain paysan
3 Std.
Roulades au fromage et jambon
55 Min
Sbrinz râpé
5 Min
Spätzlis au fromage
1 Std. 10 Min
Tranche aux prunes
1h 30min
Focaccia aux oignons
2 godz. 20 min
Pâte de base pour pain
24h 30min
Mille-feuilles
2 godz. 25 min
Birchermüesli
1 Std. 10 Min
French dressing raffiné
15min
Fondue au fromage moitié-moitié
20min
Fondue suisse moitié-moitié
30 Min