Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 gousses d'ail
- 400 g de gruyère, in Stücken (3 cm)
- 400 g de vacherin fribourgeois, in Stücken (3 cm)
- 2 c. à soupe d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
- 200 g de vin blanc, sec
- 15 g de kirsch, nach Belieben
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu
- 1 pincée de noix de muscade, fraîchement moulue
- 1 pincée de paprika doux, gemahlen
- 700 g de pain blanc, in Würfeln (3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 5393 kJ / 1291 kcal
- Protein
- 71 g
- Sacharidy
- 91 g
- Tuk
- 65 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Beignets de filets de perche
1 Std.
Pizza alla romana
Nessuna valutazione
Birchermüesli
1 Std. 10 Min
Tourte aux noix de l'Engadine
1 Std. 15 Min
Polenta
1 Std.
Gratin de maccheroncini avec aubergines et tomates-cerises
30 Min
Risotto au safran de Mund
45 Min
Linguine à la carbonara de courgettes
30 Min
Spätzlis au fromage
1 Std. 10 Min
Risotto aux bolets et au brie
35 Min
Fondue au fromage
20 min
Sauce à salade à la française
20 min