Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 gousses d'ail
- 400 g de gruyère, in Stücken (3 cm)
- 400 g de vacherin fribourgeois, in Stücken (3 cm)
- 2 c. à soupe d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
- 200 g de vin blanc, sec
- 15 g de kirsch, nach Belieben
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu
- 1 pincée de noix de muscade, fraîchement moulue
- 1 pincée de paprika doux, gemahlen
- 700 g de pain blanc, in Würfeln (3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 5393 kJ / 1291 kcal
- Protein
- 71 g
- Sacharidy
- 91 g
- Tuk
- 65 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rösti bernois
40min
Pain vaudois à la croix
13sa 30 dk
Riz Casimir (8 portions)
1h
Spätzlis au fromage
1h 10min
Sirop de thé froid
25 Min
Escargots aux légumes
1h 20min
Vin blanc chaud
20 min
Fondue au fromage
20 min
Empanada au thon (pâté)
1h 10min
Toasts à l'ail
15 Min
Macaronis du chalet
45 min
Mousse au Toblerone®
3h 10min