Fondue au fromage moitié-moitié

Fondue au fromage moitié-moitié

4.5 22 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 20min.
4 portions

Suroviny

  • 2 gousses gousse d'ail
  • 400 g de gruyère in Stücken (3 cm)
  • 400 g de vacherin fribourgeois in Stücken (3 cm)
  • 2 c. à soupe d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
  • 200 g de vin blanc, sec
  • 15 g de kirsch nach Belieben
  • 1 pincée de poivre fraîchement moulu
  • 1 pincée de noix de muscade, fraîchement moulue
  • 1 pincée de paprika doux gemahlen
  • 700 g de pain blanc in Würfeln (3 cm)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 71 g
Kalorie 5393 kJ / 1291 kcal
Tuk 65 g
Sacharidy 91 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...