
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g d'oignons coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 300 g de mélange de poivrons rouges et jaunes, en morceaux (3 cm)
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 700 g de rumsteak de bœuf (par ex. épaule), en cubes (2 cm)
- ¾ c. à café de sel
- 2 c. à soupe de farine
- 2 c. à soupe de concentré de tomates
- 1 ½ c. à soupe de paprika mi-fort
- 200 g de vin rouge
- 1 boîte de conserve de tomates pelées en dés (d’env. 400 g)
- 2 cubes de bouillon de bœuf (pour 0.5 l)
- 8 pommes de terre à chair ferme moyennes (env. 800 g), avec la peau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 489 kcal / 2057 kJ
- Protein
- 45.4 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 48 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Goulasch
3hod.
Stroganoff
45min
Curry d’agneau à l’indienne
1hod. 30min
Vol-au-vent aux quenelles
30min
Cheesecake cuit
3hod. 10min
Ragoût de bœuf
1hod. 50min
Boulettes de viande à la sauce espagnole
55min
Soupe thaïe aux nouilles
35min
Soupe d'orge des Grisons
55min
Sauce bolognaise
3hod. 15min
Émincé à la zurichoise
50min
Risotto aux bolets et au brie
35min