
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'oignon coupé en deux
- 20 g de beurre à rôtir
- 600 g de viande de veau, sans nerf, sans os émincée
- 1 c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- 15 g de farine
- 120 g d'eau
- 250 g de champignons de Paris frais, en tranches coupés en lamelles
- 1 cube de bouillon de bœuf (pour 0,5 l)
- 50 g de vin blanc, sec
- 1 ½ c. à soupe d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
- 100 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- 1 pincée de poivre, moulu selon les goûts
- ½ bouquet de persil frais effeuillé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 338 kcal / 1411 kJ
- Protein
- 35 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 9 g
Alternativní recepty
Saucisse rôtie, légumes et sauce à l’oignon
45 min
Stroganoff
45 min
Milanais
3 godz.
Riz Casimir
45 min
Ragoût de bœuf
1 godz. 50 min
Salade de cervelas au fromage
10 min
Ragoût de bœuf sur purée de céleri
1 godz.
Gratin de cornettes
50 min
Risotto aux bolets et au brie
35 min
Rösti bernois
40 min
Papet vaudois
55 min
Tresse bernoise
1 godz. 45 min