Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g de beurre à rôtir
- 600 g de viande de veau, sans nerf, sans os, émincée
- 1 c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- 15 g de farine
- 120 g d'eau
- 250 g de champignons de Paris frais, en tranches, coupés en lamelles
- 1 cube de bouillon de bœuf (pour 0,5 l)
- 50 g de vin blanc, sec
- 1 ½ c. à soupe d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
- 100 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- 1 pincée de poivre, moulu, selon les goûts
- ½ bouquet de persil frais, effeuillé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1411 kJ / 338 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 17 g
Alternativní recepty
Ragoût de bœuf sur purée de céleri
1h
Riz Casimir
45 Min
Macaronis du chalet
45 Min
Cuchaule
2hod. 30min
Chili con cervelas
1h
Rösti bernois
40min
Risotto aux bolets et au brie
35min
Ragoût de bœuf
1h 50min
Sauce à salade à la française
20min
Stroganoff
45 Min
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min
Papet vaudois
55 Min