Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pannacotta au chocolat au lait
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un peu d'eau froide
- 120 g de lait
- 70 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- 130 g de crème liquide 30-40% m.g.
La mousse au chocolat noir
- 25 g de sucre en poudre
- 100 g de chocolat noir 50% de cacao, détaillé en morceaux
- 50 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 2 œufs
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 909.2 kJ / 218.5 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 12.8 g
- Tuk
- 16.3 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Verrines choco-caramel-speculoos
3j 40 menit
SEPTEMBRE Dôme au chocolat et cœur vanille - Laurent Clément
12 Std.
Délice au Carambar
2 godz. 30 min
Verrines coco, chocolat et speculoos
1 godz. 30 min
Pannacottas after eight
5ωρ. 35 λεπτ.
Gâteau mousse au praliné
13h
Mousse de fraise
4 Std. 15 Min
Mousse vanille-pomme
7hod.
Pannacotta aux myrtilles
4 Std. 30 Min
Pannacotta aux 3 chocolats
2 godz. 30 min
Entremets façon tiramisu
5 Std.
Délice pomme-speculoos
12 Std.