
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le sorbet à l'abricot
- 150 g de sucre en poudre
- 250 g d'abricots frais coupés en deux et préalablement congelés
- 1 blanc d'œuf
Le sorbet à la framboise
- 500 g de framboises surgelées ou frais, préalablement congelées
- 1 blanc d'œuf
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 93.7 kcal / 395.7 kJ
- Protein
- 1.5 g
- Tuk
- 0.5 g
- Sacharidy
- 20.4 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bûche glacée multifruits
3hod. 30min
Gâteau de Pâques
13hod.
Bûche glacée chocolat mandarine
5hod. 45min
Bûche glacée chocolat et crème brûlée
4hod.
Bûche de Noël à la fève tonka
3hod.
Bûche glacée à la pistache, enrobage chocolat façon rocher
20hod.
Jardin de Pâques
2hod. 25min
Bûche sorbet aux trois parfums
1hod. 20min
Bûche roulée vanille-chocolat
2hod.
Bûche glacée
8hod.
Orange givrée
12hod.
Meringue classique
3hod. 25min