Bûche glacée abricot-framboise

Bûche glacée abricot-framboise

4.3 68 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 20min.
10 parts

Suroviny

Le sorbet à l'abricot
  • 150 g de sucre en poudre
  • 250 g d'abricots frais coupés en deux et préalablement congelés
  • 1 blanc d'œuf
Le sorbet à la framboise
  • 500 g de framboises surgelées ou frais, préalablement congelées
  • 1 blanc d'œuf

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 part

Protein 1.5 g
Kalorie 395.7 kJ / 93.7 kcal
Tuk 0.5 g
Vláknina 3.5 g
Sacharidy 20.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...