Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le sorbet à l'abricot
- 150 g de sucre en poudre
- 250 g d'abricots frais, coupés en deux et préalablement congelés
- 1 blanc d'œuf
Le sorbet à la framboise
- 500 g de framboises surgelées ou frais, préalablement congelées
- 1 blanc d'œuf
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 395.7 kJ / 93.7 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Sacharidy
- 20.4 g
- Tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bûche glacée chocolat mandarine
5h 45min
Terrine en mousse de fruits
4h 30min
Bûche poire-caramel
9h 15min
Menu gourmand - Vacherin poire-chocolat
19 Std.
Bûche sorbet aux trois parfums
1h 20 phút
Bûche glacée multifruits
3h 30min
Bûche glacée menthe-chocolat
17u.
Vacherin à la mangue et à la vanille
22 godz.
Bûche chocolat et cœur crème brûlée
8 godz.
Bûche caramel au beurre salé, pommes caramélisées, mousse pomme
4h 35min
Bûche glacée
8 godz.
Bûche meringuée au citron
1h 15min