Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le sorbet à l'abricot
- 150 g de sucre en poudre
- 250 g d'abricots frais, coupés en deux et préalablement congelés
- 1 blanc d'œuf
Le sorbet à la framboise
- 500 g de framboises surgelées ou frais, préalablement congelées
- 1 blanc d'œuf
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 395.7 kJ / 93.7 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Sacharidy
- 20.4 g
- Tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Meringues fantômes
3h 30min
Bûche glacée chocolat mandarine
5h 45min
Bûche meringuée au citron
1 godz. 15 min
Bûche caramel au beurre salé, pommes caramélisées, mousse pomme
4 Std. 35 Min
Bûche roulée vanille-chocolat
2 Std.
Bûche glacée multifruits
3h 30min
Œufs mimosa aux yeux rouges
40 Min
Bûche soyeuse enneigée
4 Std. 35 Min
Bûche au chocolat, mousse au chocolat pralinée
2h 30 min
Bûche roulée au caramel au beurre salé et croustillant praliné
3h
Tarte fine aux deux chocolats et aux fruits rouges
4h 20min
Bûche glacée menthe-chocolat
17 godz.