Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le sorbet à l'abricot
- 150 g de sucre en poudre
- 250 g d'abricots frais, coupés en deux et préalablement congelés
- 1 blanc d'œuf
Le sorbet à la framboise
- 500 g de framboises surgelées ou frais, préalablement congelées
- 1 blanc d'œuf
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 395.7 kJ / 93.7 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Sacharidy
- 20.4 g
- Tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bûche meringuée au citron
1 Std. 15 Min
Bûche poire-caramel
9 Std. 15 Min
Bûche caramel au beurre salé, pommes caramélisées, mousse pomme
4 godz. 35 min
Bûche glacée chocolat mandarine
5h 45 min
Galette des Rois à la frangipane
2h
Bûche glacée exotique
3h 30min
Bûche royale
3h 50min
Bûche glacée multifruits
3h 30min
Bûche sorbet aux trois parfums
1 Std. 20 Min
Meringues à aromatiser
3h 30min
Sorbet pomme verte et calvados
12 godz.
Number cake 6
2h