Bezglutenowy spód do tarty

Bezglutenowy spód do tarty

3.3 32 rating
Příprava 15min.
Celkový 35min.
440 g

Suroviny

  • 80 - 90 g wody
  • 170 g mąki z brązowego ryżu
  • 90 g mąki z cieciorki
  • 20 g oliwy z oliwek
  • 2 białka
  • ½ łyżeczki soli
  • ½ łyżeczki sody oczyszczonej

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 100 g

Sodík 444.5 mg
Protein 8.7 g
Kalorie 1112.2 kJ / 265.8 kcal
Tuk 7 g
Vláknina 4 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 41.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...