Bezglutenowy spód do tarty
TM5 TM6

Bezglutenowy spód do tarty

3.2 (28 hodnocení)

Suroviny

  • 80 - 90 g wody
  • 170 g mąki z brązowego ryżu
  • 90 g mąki z cieciorki
  • 20 g oliwy z oliwek
  • 2 białka
  • ½ łyżeczki soli
  • ½ łyżeczki sody oczyszczonej

Nutriční hodnoty
na 1 Cały przepis
Kalorie
4760 kJ / 1132 kcal
Protein
40 g
Sacharidy
164 g
Tuk
31 g
Vláknina
18 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty