Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g czerwonej cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 40 g oliwy z oliwek, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia miski
- 170 g wody
- 10 g drożdży świeżych, pokruszonych
- ½ łyżki cukru
- 30 g masła, pokrojonego na kawałki
- 250 g mąki pszennej
- 100 g mąki orkiszowej lub innej mąki pełnoziarnistej
- 3 gałązki rozmarynu, świeżego, tylko liście
- ½ łyżki soli
- 150 g sera żółtego, np. gouda, pokrojonego na kawałki
- 50 g czarnych oliwek, bez pestek
- Nutriční hodnoty
- na 1 kawałek
- Kalorie
- 914.8 kJ / 219 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 24.6 g
- Tuk
- 10.5 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 405 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia z kurkami i rozmarynem, pasta serowo-śmietanowa
2h 20min
Mini focaccie
2 Std. 5 Min
Focaccia z figami i rozmarynem
2 godz.
Pełnoziarnista focaccia z rozmarynem
2 Std. 5 Min
Focaccia z pastą serową z oliwkami
2 Std. 10 Min
Focaccia z pomidorkami koktajlowymi i anchois
1 godz. 45 min
Focaccia z pomidorkami i oliwkami
2 godz.
Chrupiąca focaccia
2 Std. 10 Min
Focaccia z pomidorkami koktajlowymi
1h 40 min
Paluchy drożdżowe z czarnuszką i sezamem
1h 40 min
Focaccia z cebulą
2h 20min
Focaccia
2 Std. 50 Min