Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de pruneaux dénoyautés
- 150 g de chocolat noir 52% de cacao, détaillé en morceaux
- 200 g de chocolat au lait praliné, détaillé en morceaux
- 40 g d'huile de noisette
- 20 g de sirop d'agave
- 2 c. à soupe de cacao en poudre non sucré
- 150 g de purée de noix de cajou (voir "Conseil(s)")
- 150 g de boisson à la noisette
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 7642.5 kJ / 1831.5 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 160.5 g
- Tuk
- 115 g
- Vláknina
- 25 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pâte à tartiner chocolat-noisette-aubergine
30min
Cake sans gluten aux fruits confits et raisins secs
2h 15min
Brioche sans gluten
2h 15min
Pâte à tartiner sans sucre
10min
Velouté de légumes verts au sarrasin
45 min
Pâte à tartiner au cacao sans sucre
5 Min
Cookie aux agrumes sans gluten
30min
Blinis sans gluten
2u.
Chocolat chaud au lait d'amande - Sébastien Richard
15min
Pâte à crêpes sans gluten
1h 30 min
Pâte brisée sans gluten
5 Min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1h 10min