Pâte à tartiner sans gluten

Pâte à tartiner sans gluten

3.6 7 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 15min.
2 bocaux

Suroviny

  • 150 g de pruneaux dénoyautés
  • 150 g de chocolat noir 52% de cacao détaillé en morceaux
  • 200 g de chocolat au lait praliné détaillé en morceaux
  • 40 g d'huile de noisette
  • 20 g de sirop d'agave
  • 2 c. à soupe de cacao en poudre non sucré
  • 150 g de purée de noix de cajou (voir "Conseil(s)")
  • 150 g de boisson à la noisette

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 bocal

Protein 32 g
Kalorie 7642.5 kJ / 1831.5 kcal
Tuk 115 g
Vláknina 25 g
Sacharidy 160.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...