Pesto alla genovese

Pesto alla genovese

5.0 54 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 20min.
1 bicchiere

Suroviny

  • 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di pinoli
  • 1 spicchio di aglio (volitelně)
  • 80 g di basilico, fresco le foglie lavate ed asciugate
  • 150 g di olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di sale

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 bicchiere

Protein 34 g
Kalorie 7741 kJ / 1848 kcal
Tuk 190 g
Vláknina 4.6 g
Sacharidy 7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...