Pesto alla genovese

Pesto alla genovese

5.0 48 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 20min
1 bicchiere

Suroviny

  • di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
    80 g
  • di pinoli
    30 g
  • spicchio di aglio (volitelně)
    1
  • di basilico, fresco le foglie lavate ed asciugate
    80 g
  • di olio extravergine di oliva
    150 g
  • di sale
    ½ cucchiaino

Nutriční hodnoty na 1 bicchiere

Kalorie 1848 kcal / 7741 kJ
Protein 34 g
Tuk 190 g
Sacharidy 7 g
Vláknina 4.6 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...