
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Risotto
- 50 g di nocciole sgusciate, con la buccia
- ½ mazzetto di salvia fresca (circa 10 g), le foglioline lavate e asciugate
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2 cm)
- 80 g di cipolle tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio di oliva
- 300 g di riso per risotto (cottura: 20 min.)
- 100 g di vino bianco
- 700 g di acqua
- 2 dadi per brodo di manzo (per 0.5 l)
- 2 bustine di zafferano in polvere
Scaloppine
- 40 g di burro, non salato
- 2 cucchiai di olio di arachidi
- 12 scaloppine di vitello (circa 50 g ciascuno)
- ½ cucchiaino di sale
- 12 pizzichi di pepe macinato
- 2 cucchiai di glassa di aceto balsamico
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 783 kcal / 3277 kJ
- Protein
- 48.8 g
- Tuk
- 34 g
- Sacharidy
- 67 g
Alternativní recepty
Risotto al parmigiano
25min
Purè di patate nature
55min
Marmellata di prugne per la dispensa
55min
Impasto per pizza
1hod.
Bocconcini di pollo e peperoni con pappardelle
40min
Besciamella
15min
Besciamella
15min
Ragù di carne alla bolognese
1hod. 30min
Risotto alla parmigiana
30min
Torta di carote argoviese
2hod.
Risotto ai funghi porcini con brie
35min
Purea di patate
45min