Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Risotto
- 50 g di nocciole sgusciate, con la buccia
- ½ mazzetto di salvia fresca (circa 10 g), le foglioline lavate e asciugate
- 80 g di Parmigiano reggiano, a pezzi (2 cm)
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio di oliva
- 300 g di riso per risotto (cottura: 20 min.)
- 100 g di vino bianco
- 700 g di acqua
- 2 dadi per brodo di manzo (per 0.5 l)
- 2 bustine di zafferano in polvere
Scaloppine
- 40 g di burro, non salato
- 2 cucchiai di olio di arachidi
- 12 scaloppine di vitello (circa 50 g ciascuno)
- ½ cucchiaino di sale
- 12 pizzichi di pepe macinato
- 2 cucchiai di glassa di aceto balsamico
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3277 kJ / 783 kcal
- Protein
- 48.8 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 34 g
Alternativní recepty
Ragù di carne alla bolognese
1h 30min
Zuppa di zucca
35min
Cake al limone sofficissimo
1h 30min
Purè di patate nature
55min
Risotto ai pomodori con burrata
30 min
Besciamella
15min
Gelato alla frutta
5 min
Impasto per pizza
1 godz.
Besciamella
15min
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1h 30min
Purea di patate
45 min
Crostata di marmellata
1h 10min