Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Risotto
- 50 g di nocciole sgusciate, con la buccia
- ½ mazzetto di salvia fresca (circa 10 g), le foglioline lavate e asciugate
- 80 g di Parmigiano reggiano, a pezzi (2 cm)
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio di oliva
- 300 g di riso per risotto (cottura: 20 min.)
- 100 g di vino bianco
- 700 g di acqua
- 2 dadi per brodo di manzo (per 0.5 l)
- 2 bustine di zafferano in polvere
Scaloppine
- 40 g di burro, non salato
- 2 cucchiai di olio di arachidi
- 12 scaloppine di vitello (circa 50 g ciascuno)
- ½ cucchiaino di sale
- 12 pizzichi di pepe macinato
- 2 cucchiai di glassa di aceto balsamico
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3277 kJ / 783 kcal
- Protein
- 48.8 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 34 g
Alternativní recepty
Purea di patate
45 Min
Risotto ai pomodori con burrata
30min
Crespelle verdi al formaggio e prosciutto
55 Min
Impasto per pizza
1h
Besciamella
15min
Besciamella
15min
Risotto allo zafferano di Mund
45 Min
Spaghetti alla carbonara
30min
Polpettine al sugo con purea di patate (8 porzioni)
1h 30min
Risotto salame e piselli
30min
Risotto al parmigiano
25min
Purè di patate nature
55 Min