Risotto alla parmigiana

4.6 33 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 porzioni

Suroviny

  • 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
  • 1 scalogno (30 g circa)
  • 40 g di burro
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso per risotto (es. Carnaroli, Arborio), cottura 14-15 minuti
  • 60 g di vino bianco, secco
    60 g di acqua
  • 820 g di acqua
  • 1 cubetto di dado per brodo di carne o vegetale
    1 cucchiaino colmo di dado per brodo, di carne o vegetale
  • ½ - 1 cucchiaino di sale a seconda del gusto personale

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 9 g
Kalorie 1812 kJ / 433 kcal
Tuk 15 g
Vláknina 1.8 g
Sacharidy 63 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...