
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Parmigiano reggiano a pezzi
- 30 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 80 g di foglie di basilico fresco
- 150 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 1848 kcal / 7741 kJ
- Protein
- 34 g
- Tuk
- 190 g
- Sacharidy
- 7 g
- Vláknina
- 4.6 g
Alternativní recepty
Ratatouille
40min
Pangrattato
5min
Marmellata con zucchero gelificante
30min
Croccante alle arachidi
1hod. 30min
Polenta
1hod.
Pesto alla genovese
20min
Sale agli aromi
10min
Dado vegetale
1hod.
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1hod. 30min
Confettura di fragole classica
1hod. 5min
Confettura classica
55min
Purea di patate
45min