Zařízení & příslušenství
Pesto alla genovese
Příprava 10min.
Celkový 10min.
1 vasetto
Suroviny
-
80 g Parmigiano reggiano a pezzi
-
30 g di pinoli
-
1 spicchio di aglio (volitelně)
-
80 g di foglie di basilico fresco
-
150 g di olio extravergine di oliva
-
½ cucchiaino di sale
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 vasetto
Protein
34 g
Kalorie
7741 kJ /
1848 kcal
Tuk
190 g
Vláknina
4.6 g
Sacharidy
7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Le mie ricette con thermomix
198 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Mohlo by se vám také líbit...
Pizza Margherita
2hod. 10min.
Impasto per pizza
1hod.
Albumi montati a neve
5min.
Burro
40min.
Minestrone
45min.
Salsa al pomodoro
40min.
Pesto alla genovese
20min.
Dado vegetale
1hod.
Cheesecake con mirtilli e glassa al limone
3hod. 10min.
Chips croccanti con guacamole
1hod.
Ragù di carne alla bolognese
1hod. 30min.
Salsa al pomodoro
25min.