Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Parmigiano reggiano a pezzi
- 30 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 80 g di foglie di basilico fresco
- 150 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 7741 kJ / 1848 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 190 g
- Vláknina
- 4.6 g
Alternativní recepty
Gnocchi di patate
1h 15min
Salsa al pomodoro
40min
Purè di patate
45min
Burro
40min
Lasagne al forno
2h 30min
Maionese
10min
Pesto alla genovese
20min
Confettura di fragole classica
1h 5min
Linguine alla carbonara di zucchine
Žádné hodnocení
Tiramisù
5 godz. 40 min
Impasto per pizza
1h
Purea di patate
45min