Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Parmigiano reggiano a pezzi
- 30 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 80 g di foglie di basilico fresco
- 150 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 7741 kJ / 1848 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 190 g
- Vláknina
- 4.6 g
Alternativní recepty
Confettura classica
55 min
Purè di patate
45 min
Meringhe
2h
Tiramisù
5 Std. 40 Min
Purè di patate
50 min
Gnocchi di patate
1h 30min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 min
Ragù di carne alla bolognese
1h 30min
Salsa al pomodoro
40 min
Pesto alla genovese
20min
Dado vegetale
1 Std.
Dado vegetale
50 min