Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
- 120 g di burro, a pezzi e più un po' per ungere
- 250 g di biscotti secchi, tipo Digestive
- 30 g di zucchero
Coulis di frutti di bosco
- 200 g di frutti di bosco misti, freschi
- 80 g di zucchero
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
Crema al formaggio
- 750 g di formaggio fresco spalmabile
- 120 g di panna, min. 30% di grassi
- 220 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 3 uova
- 1 tuorlo d'uovo
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 2214.7 kJ / 529.3 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Sacharidy
- 47.8 g
- Tuk
- 34.7 g
- Vláknina
- 1.4 g
Alternativní recepty
Biscotti milanesini
3h
Delizia al cioccolato
40min
Sciroppo Chai
Žádné hodnocení
Crêpes
1h 15 min
Torta estiva allo yogurt
5h 15min
Polenta
1h
Torta della nonna
4h
Salsa per insalata ai semi di zucca
10 min
Macarons al caramello
1h 50 min
Brownies
1h
Panna cotta al cioccolato bianco con frutto della passione
6 Std. 40 Min
Tiramisù
5h 40min