Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
- 120 g di burro, a pezzi e più un po' per ungere
- 250 g di biscotti secchi, tipo Digestive
- 30 g di zucchero
Coulis di frutti di bosco
- 200 g di frutti di bosco misti, freschi
- 80 g di zucchero
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
Crema al formaggio
- 750 g di formaggio fresco spalmabile
- 120 g di panna, min. 30% di grassi
- 220 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 3 uova
- 1 tuorlo d'uovo
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 2214.7 kJ / 529.3 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Sacharidy
- 47.8 g
- Tuk
- 34.7 g
- Vláknina
- 1.4 g